söndag 17 januari 2016

Livet rullar på som vanligt!

Nog är det konstigt att det alltid ska vara uppförsbacke och motvind?! Är det inte ett så är det något annat som händer!

Vårdledigheten slut och efter första avklarade arbetsveckan, som för övrigt gick förvånansvärd bra för mig och lilla L, så var huset en fullständig katastrof. När jag äntligen hittat hemmet alltså städat, tvättat och fått maten fixad så ger avloppsröret upp. Denna dag kunde för första gången på länge ha varit en lugnare dag att njuta av tid med barnen och inte bara springa runt som en robot. Nej. Nu ska här handdiskas gårdagens disk och den disk som kommer idag. 

Veckan började också med en bil i familjen, första dagen alla ska iväg och organisera förflyttning med en bil. Tur vi har fått plats på samma ställe för barnen. Underlättar vardagen mycket att inte behöva köra till två olika dagisplatser. Nå, det är nu ordnat, småsaker i det stora hela och allt går att lösa! 

Nu samla krafter till ny arbetsvecka!  Ett skede i livet slut nu när jag inte är hemma med barnen, men snabbt är vi inne i rutinerna med detta nya! Skönt att "vila upp sig" på jobbet från ruljansen här hemma men inga mysiga kramiga morgnar... Allt har sin tid!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar